/flag-dk.png  /flag-uk.png  /flag-de.png  /flag-zh.png  |  +45 70 251 251  |   » afdelinger  |  » dte@dte.dk

Nyt fra Dansk Træemballage A/S

 

 
Til vore kunder, leverandører og øvrige interessenter
04-11-2020
Kirk Kapital overtager 40 pct. af Dansk Træemballage
Kirk Kapital har købt 40 pct. af Dansk Træemballage A/S (”DTE”), som er den førende producent af træemballageløsninger i Skandinavien.
Dansk Træemballage udvikler og fremstiller træemballageløsninger til ca. 1.500 kunder i Danmark, Sverige, Norge og udvalgte eksportmarkeder. Selskabet bearbejder årligt mere end 150.000 kubikmeter opskåret træ og mere end 350.000 kubikmeter råtræ på 11 produktionssteder i Skandinavien. Det gør Dansk Træemballage til den ledende markedsaktør i Skandinavien - en position som er etableret igennem en kombination af organisk udvikling og en række opkøb. Download den fulde pressemeddelelse (PDF) for yderligere information.
 

 
Til alle vore kunder
26-05-2020
FEFPEB Pressemeddelelse
FEFPEB opfordrer til anerkendelsen af træpaller og træ emballage som værende væsentlig efter Covid-19.
Træpaller: 13 gange højere antibakteriel aktivitet end plast. Download den fulde pressemeddelelse (PDF) for yderligere information.
 

 
Til alle vore kunder
Haastrup 30-10-2017
Vedrørende eksport til USA
Vi gør jer opmærksom på, at US customs and border control pr. 01-11-2017 har udstedt ny retningslinjer for import af træemballage. ISPM CSMS #17-000612. Denne vedlægges.
Vore træemballage er behørigt behandlede, som foreskrevet i bekendtgørelsen og tillige ISPM 15 stemplede. Stemplet kan erfaringsmæssigt over tid forsvinde eller blive ulæseligt. Manglende stempel kan nu give meget høje bøder.
Vi skal derfor opfordre jer til at være særligt opmærksomme på, at paller og kasser beregnet til USA er synligt og korrekt stemplede på to sider, og skulle det ikke være tilfældet på nye produkter, udbedrer vi gerne og uden beregning. Herudover påtager vi os intet ansvar.
US Customs
Har I spørgsmål til dette, står vi selvfølgelig til rådighed.
 
Med venlig hilsen
Dansk Træemballage A/S