DTE er dedikeret til at skabe miljøvenlig træemballage

Vi løber hverken tør for træ

træ eller gode løsninger

Hos Dansk Træemballage fremstiller vi lige præcis den træemballage, du har brug for. Så enkelt er det.

Alligevel vil vi gerne uddybe det lidt. For vi ser det som vores fineste opgave at udbrede brugen af bæredygtige og pålidelige emballageløsninger af træ. Og derfor gør det heller ingen forskel for os, om du skal bruge en standardpalle, en måltidskasse eller transportere en vindmøllevinge. Træ er nemlig ikke alene miljøvenligt. Det er også et behageligt og taknemmeligt materiale at arbejde med.

Og det betyder, at du kan få lige præcis den løsning, der passer til dit behov.

Hos DTE kan du forvente fremsynet service, når og hvor du har brug for det. Vi vil nok aldrig påstå, at vi er uundværlige. Men du må gerne få tanken.

Miljøvenlig

Bæredygtig

Paller er måske ikke livsnerven i din produktion.

Men måske en pulsåre?

Logistik og procesoptimering er på topledelsens agenda i alle produktionsvirksomheder. Men hvor ofte er paller og emballage et samtaleemne på direktionsgangen?

Vi ved, at emballage og transport er kritisk for din forretning. Uanset din logistikkæde og produkt stiller vi skarp rådgivning til rådighed, så du altid er sikker på at få den rette emballage til det rette formål. Så hurtigt og gnidningsfrit som muligt. For den dag emballagen udebliver, taber produktionen tempo – eller stopper helt.

 

Vores mål er at være på forkant med dine behov som kunde og sikre din leveringsevne. Derfor tilbyder vi dag-til-dag-levering på de fleste produkter – selv på store komplekse ordrer. Vi mener nemlig, at vores ansvar rækker helt ud til vores kunders kunder. En forsinket leverance er ikke en leverance, lyder mantraet hos os.

 

Og det er lige præcis derfor, vi lægger alle kræfter i at være en pålidelig partner. For vi ved, at vores leveringsevne er kritisk for din leveringsevne. Så hvis du hører, at vi har hasteleveret 1.000 ekstra paller sent søndag nat, gjort det nemt at eksportere maskiner til en hel fabrik eller har specialemballeret et komplet rutefly del for del – er det helt korrekt.

 

Starten på et

spirende partnerskab

En snak er altid et fint udgangspunkt for et godt samarbejde. Og derfor tager vi altid telefonen. For så kan du hurtigt få svar på dine spørgsmål og komme videre med din arbejdsdag, uanset om du har brug for:

Har du brug for, vi kommer forbi og ser nærmere på din opgave, er vi også i nærheden. Med flere produktionssteder godt fordelt i landet er vi hurtigt fremme hos dig.

Find din lokale afdeling

Fra lokale savværker til

Danmarks største producent af træemballage

Dansk Træemballage A/S er vokset ud af veldrevne lokale savværker landet over, så vi i dag kan kalde os landsdækkende – med solide lokale rødder.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Savværket i Haastrup blev grundlagt i 1915, mens Emballage har sin oprindelse i det hedengangne Ribe Stampemølle. Ifølge optegnelserne blev Stampemøllen i Ribe opført i 1581 – på den tid, hvor Tycho Brahe grundlagde den moderne astronomi – og den overlevede i mange år, de lokale stormfloder til trods.

I 1906 blev møllen dog nedlagt og i stedet indrettet til savværk og maskinsnedkeri.

I de senere år har vi fusioneret med Midtjysk Savværk og Emballagefabrik i Brande, Nielsen & Løjmar i Hvidovre og Stampen A/S i Flauenskjold. Desuden har DTE opkøbt Silkeborg Pallefabrik, Astrup Savværk, Ulsa Pack, Aven Holmestrand & Aven Rabbalshede, Thingstad Palle- og Kassefabrik samt Solvang Trellast AS.

DTE producerer også certificerede træpiller under navnet stampemøllen.dk.
I dag beskæftiger vi i alt ca. 400 medarbejdere i Danmark og ca. 125 medarbejder i Norge og Sverige, DTE koncernen omsætter for over 1 mia. kroner om året.

Hygiejnisk

Let at bearbejde

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kontakt

Kontakt os for en

uforpligtende snak